Vluchten naar Zanzibar

Er gaan dagelijks vluchten naar Zanzibar. Bij ZANZIBAR ACCOMMODATIONS boekt u uitsluitend de accommodatie met transfers, City tour Stone Town en eventueel een 3- of 4-daagse safari excursie naar de beroemde parken Selous of Mikumi.

Vluchten naar ZANZIBAR kunt u zelf makkelijk zoeken en boeken via de websites van bijvoorbeeld Chaser of Skyscanner.

Vluchten naar Zanzibar met Chaser

logo-skyscanner

U bent dus vrij om te kiezen met welke vlucht u naar Zanzibar of Dar es Salaam vliegt. Indien u direct naar ZANZIBAR vliegt dan zijn de transfers op het eiland naar uw accommodatie altijd al inbegrepen. Vliegt u naar Dar es Salaam, dan kunt u met de snelle ferryboot in iets meer dan 1 uur naar ZANZIBAR varen. De extra kosten voor de ferry overtocht bedragen € 80,- p.p. voor een retourticket.

logo-klm     logo-turkisch-airlines     logo-emirates

Mocht u de aansluiting met de laatste ferryboot niet meer kunnen halen, dan verblijft u de eerste nacht in onze basis lodge Ndege beach, aan de Indische Oceaan. U betaald dan alleen €50, - voor de extra taxikosten naar de haven van Dar es Salaam. In onze basis lodge verblijft u in een 2-persoonskamer met douche en toilet en op basis van logies en ontbijt. Op deze manier kunt u vaak honderden euro’s besparen, door de voordeligste vlucht te kiezen en te boeken.